Meantime IPA

4 07 2011

Har den typisk guloransje, nesten selvlysende  IPA-fargen. Hvitt skum. Lukter ikke så mye, men man kjenner  en mild humleduft. Smaker typisk som en engelsk IPA. Langt mildere enn sine amerikanske fettere. God smak med en litt syrlig sitrussmak. Har også det fine hintet av karamell som jeg liker hos engelske IPAer.

Meantime sire:
Bottle conditioned. Also available on keg (filtered but not pasteurised).
Meantime are Britain’s only brewers of authentic India Pale Ale. Small batch production allows us to apply the attention to detail and care we require to produce an authentic IPA especially for you. Pound upon pound of Fuggles & Goldings hops are needed to enable us to achieve the dry hopping rates necessary to recreate this great beer style. Enjoy with hot foods and spicy friends, or vice versa.

ABV: 7.5

Style: IPA

Brewery Meantime

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: