Brewdog Bramling X

3 07 2011

Samme fine farge som man forventer av en IPA. Litt grumsete i glasset, men det kan også være en pekepinn på at den er godt humlet. Og det er denne. Det lukter man med én gang flasken åpnes! Litt rar lukt men den gjenspeiles absolutt ikke i smaken. Her er det karamell og grapefrukt, et stikk av både sitron og furunål og en fin og balansert ettersmak. Litt tørr avslutning. Uansett nok et bevis på at Brewdog kan brygge nydelige IPAer!

ABV: 7.5

Style India Pale Ale

Brewery BrewDog

Region Scotland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: