St: Eriks Pale Ale

1 07 2011

Lys gyllen i fargen, helt på grensen til pilsfarge. Lite skum, det vil si; det lille som er detter fort sammen og blir borte.. Lukter appelsin og litt gjær. Smaken levner imidlertid ingen tvil: her er det en overveldende appelsinsmak! Søt og samtidig litt grapefrukt-bittert. Litt sursøt saus-opplevelse faktisk. Dette er et øl som er godt i små doser. I større doser blir den faktisk litt krevende å drikke. Først og fremst på grunn av den overveldende skarpe appelsinsmaken, men også fordi den har en ganske fremtredende gjærsmak. Tørr i ettersmaken med et ganske kraftig hint av grapefrukt. Denne ølen er brygget med den nye humlesorten Citra.

COMMERCIAL DESCRIPTION
En US Pale Ale bryggd med den nya amerikanska humlesorten Citra. Välbalanserad, lite lättare ljus ale med härliga citrus toner. Denna brygd kommer att finnas hos ett antal välselekterade pubar och restauranger.
Begränsad upplaga!

 

Tilgjengelighet: Systembolaget

ABV: 4.5

Style Pale Ale

Brewery Three Towns

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: