Herslev Bryghus Pilsner

22 06 2011

Veldig lys i glasset og litt uklar/grumsete i konsistensen. Lukter pils og lite annet. Ikke den typiske sure industripils-lukten, men en litt søtere lukt. Men like fullt pilslukt. Uten de helt store forventningene dukket jeg ned i denne og fikk meg en ganske så stor overraskelse. Dette er en fantastisk god pils! En herlig humlesmak og en fin bitter ettersmak. Dette er slik en pils skal smake! Langt bedre enn Pilsner Urquell!

Fresh and wellbalanced flavour from barley and oakmalts and a fine aromatic touch of Amarillo Hops. Rich flavour with a good bitter finish. Drink solo as well as accompanied by food. The beer is unfiltered and unpasteurised.

ABV: 5.5

Style Pilsener

Brewery Herslev Bryghus

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: