Schouskjelleren Rude Pale Ale

18 06 2011

Schouskjelleren er et sted jeg stadig drar innom. De lager stadig nye øl, og de holder jevnt over en høy kvalitet. Det er også morsomt at vi har 3 mikrobryggerier i Oslo. Ryktene sier at det kommer fler!

Som alle husbrygg hos Schouskjelleren kommer også dette fra fat. Fargen er ren og pen og innholdet er ørlite grumsete. Skummet er sparsomt. Lukten er svært søt, og det viser seg at smaken er det samme. Her smaker det masse appelsin. Søt appelsin. Litt melon og fersken kan også kjennes. En frisk og fin sommerøl. Beklager dårlig kvalitet på bildet! Det er vanskelig å ta gode bilder i Schouskjelleren da det er dårlig lys der.

ABV: 5.9

Style: Pale Ale

Brewery: Schouskjelleren Mikrobryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: