Phin & Matts Extraordinary Ale

18 06 2011

Fin gyllen farge. Frodig hvit skumtopp som henger godt på glassiden. Lukter søtt av frukt og vått gress. Smaken er ikke fullt så søt. Ganske mild humleprofil til å være en Pale Ale. Litt karamell, litt søtt brød. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd med denne. Jeg hadde forventet meg mer fra Southern Tier.  Merker faktisk at jeg er litt skuffet her. Det er noe i balansen til denne ølen som gjør at den ikke når opp til den standarden jeg forventet. Dessverre.

When Phin and Matt sat down to collaborate on their new beer, they knew it had to be different if they were to call it extraordinary. «Let sprinkle it with fairy dust and wave our magic wands,» said Phin. «No way,» said Matt, «We’ve got to do better than that. This beer has to be better than any other in the galaxy.» «Let’s do some market research.» So the two strapped on their rocket pack packs and traveled to the intergalactic beer store. After sampling an array of beers from acrossed the galaxy, the duo hit on an idea. «I’ve got it» exclaimed Matt, «we’ll use vast amounts of whole hops, the finest malt, and put a little more love in every batch.» «Eureka!» shouted Phin. And thus became a beer so fresh and tasty the duo put their names on it. 37 IBU’s, 5.6% ABV

ABV: 5.4

Style: Pale Ale

Brewery Southern Tier Brewing Company

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: