Indslev Sort Hvede

18 06 2011

En ny trend blant bryggeriene er å blande sammen ølsorter for å gjøre varianter av eksisterende typer. Det har spesielt vært laget mange Black IPAs og diverse varianter av Stout. Her har vi en hvetestout, noe som høres spennende ut. Den ser ut som en Stout i glasset, men lukten avslører at det også finnes andre ingredienser her. Allikevel lukter det nok mest Stout. Ølet har et fint skum. Smaken er kraftig. En tydelig stoutsmak av mørkt og ristet korn. Hvetesmaken gir seg tilkjenne ved å være en slags røksmak. Litt spesiell ved første smak, men etterhvert som man dykker dypere i glasset, blir man god venn med dette brygget. Veldig god, faktisk. Ølet smaker også av sjokolade og kaffe.

ABV: 6.5

Style Stout

Brewery Indslev Bryggeri

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: