Donder & Bliksem

18 06 2011

Honningfarget og delikat i glasset med et kritthvitt skum. Lukter ganske søtt. Faktisk en veldig tiltalende aroma. Dette lover meget godt, men hva med smaken? Nnyyyydelig! Tutti frutti og honning. For en herlig og fyldig drikk! Jeg tror ikke jeg har gitt en pilsaktig øl en 6er noengang, men her var det virkelig på sin plass! Anbefales!

Bryggeriet sier: A hazy yellow/golden colored beer with a firm thick foamy white head. The aroma of some fruits like citrus and grapes. It’s malty and grassy, with hop bitterness. The taste of hop bitter, fruits like grapes with a little orange. Sweet in the back.

ABV: 5.9

Style: Bohemian Pilsner

Brewery: De Molen

Region Netherlands


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: