Nørrebro La Granja Stout

17 06 2011

Sort som en Stout skal være, men med en lysebrun rand langs glasskanten. Veldig lite skum i denne. Det lille som kommer ved skjenking forsvinner med en gang. Lukter litt brent malt og kaffe. Smaken er veldig søt og kaffe, sjokolade og en litt stram alkoholsmak er blant de mest fremtredende smakene. Søtheten minner mest om søt frukt og noe blomsteraktig. En ganske spesiell smak, egentlig. Jeg liker den, men samtidig er det enkelte elementer her som jeg kunne unnvært.

COMMERCIAL DESCRIPTION
This sweet stout has been added cold water extract from a Mexican ecological single estate coffee. The result is a discrete coffee aroma that mixes with the slightly burnt licorice aromas from the dark malts combined with spices. The flavor is slightly sweet with an average palate and moderate bitterness and aftertaste.

Tilgjengelig: Vinmonopolet, Vika

ABV: 7.5

Style Stout

Brewery Nørrebro Bryghus

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: