The Duck-Rabbit Schwartzbier

29 05 2011

En liten kuriositet: Dette er det 100. amerikanske ølet jeg drikker! . Ved skjenking virker det som om den er overkarbonert. Masse kullsyre og en stor skumtopp. Lukter brent malt. Tørr i smaken, som er preget av mørk sjokolade, kaffe, ristet malt og mørkt tre. Ikke mye smak og ikke den helt store opplevelsen, men en helt grei øl.

COMMERCIAL DESCRIPTION
This is a traditional German style dark lager beer. Flavors of chocolate or coffee are common, but usually subtle. Just because the beer is dark, doesn’t mean that the flavors are. Expect the beer to be opaque and black, as the name would imply.

ABV: 5.8

Style Schwarzbier

Brewery The Duck-Rabbit Craft Brewery

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: