Kinn Austkyst

28 05 2011

Mer skal det ikke til for å gjøre meg fornøyd. En smakfull IPA og jeg er solgt!Dette er en herlig IPA. Den typiske smaken av appelsin, søt frukt og  karamell. En perfekt IPA-farge og et nydelig skum som viker tilside når du drikker. Skummet henger som snøføyk på innsiden av glasset etterhvert som det tømmes. Det hører med til sjeldenhetene at jeg bestiller samme øl to ganger å rad, spesielt når jeg er på Håndverkerstuene. Men for denne gjorde jeg et unntak.

Tilgjengelighet: På fat hos Håndverkerstuene

ABV: 6.5

Style India Pale Ale

Brewery Kinn Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: