O’Hara’s Irish Stout

25 05 2011

Sort i glasset med lys beige såpeskum. Skummet forsvinner fort, men den karakteristiske brente maltaromaen henger igjen. Smaken er litt tynn og vannete. Lite fylde og litt lite karakter i smaken utenom den kjente maltsmaken som har en ettersmak av røyk. Lettdrikkelig.

ABV: 4.3

Style Stout

Brewery Carlow Brewing Co

Region Ireland


Handlinger

Informasjon

Ett svar

7 08 2012
Atle Hallangen

Jeg synes den har i god smak med tanke på alkoholprosent på 4,3. Mange ganger må jeg høyere opp for å få enlike god smak.Men jeg skjønner hva du mener med litt tynn, mengod synes jeg den var.Bloggen din er veeeldig god og gir meg mye bra meldinger siden alkoholreglene er helt bak mål…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: