Blanche De Namur

23 05 2011

Veldig lys øl med en tåkete konsistens. Mye skum som danner en flott skumtopp. Lukter typisk belgisk øl og mye tropisk frukt. Ganske søt i smaken med tropiske frukter som fersken og mango som de mest fremtredende. Denne har butikkstyrke, mens man jo forventer at en belgier skal ha litt mer krutt i seg. Allikevel likte jeg denne godt. Fin smak.

COMMERCIAL DESCRIPTION
Blond, cloudy, milky (colloïdal by cold). The cloudy appearance is created at low temperature but disappears when the beer gets warmer or when it is kept too long in the cold. Fine fruity with a scent of the used spice, coriander and bitter orange. Smooth beer, thirst-quenching but mild, slightly acidulous, powdery consistency on the tongue, not bitter

ABV: 4.5

Style: Witbier

Brewery Brasserie du Bocq

Region Belgium


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




%d bloggere liker dette: