Berentsens Rav Amber Ale

20 05 2011

Berentsens Brygghus AS ble etablert i 1895 av seilskuteskipper Wilhelm Berentsen. Bedriften har vært i kontinuerlig virke siden starten i 1895, og ledes i dag av 4. generasjon Harald Berentsen. Bryggeriet har fulgt trender og vært omstillingsdyktig gjennom flere epoker, og lager i dag både saft, brus, vann, eplemost, cider, øl og brennevin.
Berentsen Rav Amber Ale er mørk brun med et rødlig skjær. Lite skum. Ser ut og lukter som en typisk engelsk pub-ale. Smaker fruktig av rosiner og svisker. Man kjenner også en herlig karamellsmak. Lettdrikkelig og god øl. Har en deilig søtbitter humlesmak. Denne er laget med Cascade-humle, som jeg personlig synes er meget god.

ABV: 4.7

Style Amber ale

Brewery Berentsens Brygghus

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: