Jacobsen Forårsbryg

19 05 2011

Vårøl fra Danmark. Husbryggeriet Jacobsen er Carlsbergs eget «mikrobryggeri». De lager stødige og gode øl med en god del variasjon enn som ellers ikke finnes innenfor Carlsbergs ølutvalg. Samtidig som denne er frisk og fin i smaken, er den også fyldig og forholdsvis alkoholsterk. Vårstemning kan gjenkjennes i en fruktig smak av blomster, sitrus og regnfrisk natur. Men det som først og fremst kjennetegner dette ølet er en deilig balanse som gjør det særdeles lettdrukket, tross sin gode smak og sine 6.5%.

Commercial discription: Husbryggeriet Jacobsens bud på en rigtig nordisk forårsøl. Den forholdsvis høje alkoholprocent, den distinkte slovenske Styrian Golding humle, og ikke mindst den beroligende duft af jasmin fra Skovmærke ekstrakt giver øllet en frugtig aroma. Aromaen er distinkt humlet med hint af grapefrugt, fyrrenåle, karamel og jasmin. Øllet er middel fyldigt med en lang blød bitterhed.


ABV: 6.3

Style: Spiced beer

Brewery: Husbryggeriet Jacobsen

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Ett svar

27 06 2011
Beerticker.dk: Søndag 26. juni

[…] Jacobsen Forårsbryg (Kjempetorskens ØL-blogg) […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: