Djævlebryg Eklipse Pale Ale

17 05 2011

Utseendemessig er det ingenting som slår Pale Ale eller India Pale Ale (IPA) i mine øyne. Den friske gyllenoransje fargen med det hvite fluffy skummet gir et fristende og delikat utseende. Denne er litt uklar i glasset og lukter friskt av appelsin. Kremskumet henger på glasset fra glasset er fullt og helt til det er tomt. Smaken er like frisk som duften: lett appelsinsmak og en fin fruktighet som etterfølges av en tørr ettersmak. En deilig øl!

Eklipse er en let og forfriskende bryg, hvor vi har ladet malten træde i baggrunden for at give plads til amerikansk og new zealandsk humle. I folkemunde en pale ale – i djævlemunde en Satans god tørstslukker!

ABV: 4.5

Style Pale Ale

Brewery Bryggeriet Djævlebryg

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Ett svar

27 06 2011
Beerticker.dk: Søndag 26. juni

[…] Djævlebryg Eklipse Pale Ale (Kjempetorskens ØL-blogg) […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: