De Ranke Guldenberg

16 05 2011

Fin gyllen farge i glasset. Tynt skumlag slik øl med høy alkoholprosent ofte har. Lukter søtt av den typiske belgiske aromaen. Allikevel er den ganske skarp i smaken. Nydelig sammensatt smakskarakter. Søtlig smak av banan og tropisk frukt. Godt karbonert.

A strong blonde ale of about 8.5% alc. by volume that claims vaguely to be an “abbey” beer, Guldenberg bears no resemblance whatsoever to any Tripel you may have sampled, except in color perhaps. It is very hoppy and malty (though not quite as assertive as De Ranke’s XX Bitter). Made in small batches only on the weekends, they are quickly gaining a reputation as the best specialty beers of Belgium.

ABV: 8.5

Style: Belgian Strong Ale

Brewery Br. De Ranke

Region Belgium


Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: