Nils Oscar Hop Yard IPA

9 05 2011

Jeg var litt «slem» mot Nils Oscars God Lager da jeg anmeldte den. Som jeg tidligere har nevnt har jeg drukket mye godt fra Nils Oscar, men her kommer min favoritt så langt. Jeg er jo spesielt glad i IPAer, og her har Nils Oscar laget en nydelig variant etter min gane! En nydelig bronsefarget øl med et tynt, hvitt skumlag. Søtlig appelsinduft, og en herlig fyldig smak som er smekkfull av humle. En nytelse å drikke!

ABV: 7.3

Style India Pale Ale

Brewery Nils Oscar Company

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

2 responses

12 09 2011
Martin Holten

Denne her er virkelig god. Jeg plukket opp en hel del av denne og Sigtuna’s Sommer IPA denne ferien. Nam!

19 04 2012
Nils Oscar Ctr Alt Delete «

[…] Oscar lager en nydelig IPA (Hop Yard). Ctrl Alt Delete er en Altbier som er en overgjæret øltype med utspring i Düsseldorf. Her har […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: