Victory Storm King Imperial Stout

6 05 2011

Denne var særdeles ivrig og ville fort ut av flasken. Var nesten redd for at den var overkarbonert eller infisert. Lukten tyder imidlertid på at denne er helt fin. Kølsort i glasset. En anelse lysebrun farge på skummet. Mild og søt først, men etterlater seg en stram lakrisaktig smak i munnen. På ingen måte ubehagelig, mer som en smaksforsterker, og endel av skarpheten kan tillegges alkoholen. Denne er imidlertid god skjult i den totale smaken. En lettdrikkelig og smakfull øl.

COMMERCIAL DESCRIPTION
With a huge, Pacific Northwest hop aroma & character upfront, Storm King subsides into massive, roast malt complexity. More flavor than mere words can adequately describe. Rich and substantial, it will warm your heart.

ABV: 9.1

Style Imperial Stout

Brewery Victory Brewing Co

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: