Brooklyn Black Chocolate Stout

4 05 2011

Brun med lite skum. Man merker at den er litt tyktflytende når man skjenker i. Lukter kraftig av sjokolade. Deilig lukt. Har en fin, kremete og silkemyk munnfølelse. Mye god smak her; sjokolade og kaffe iblandet lettbrent malt og en let smak av impregnert treverk. Allikevel er det en forholdsvis sterk alkoholsmak som trekker helhetsinntrykket litt ned. Men for all del: en nydelig øl!

COMMERCIAL DESCRIPTION
This is the famous Brooklyn Black Chocolate Stout, our award-winning rendition of the Imperial Stout style once made exclusively for Catherine the Great. We use three mashes to brew each batch of this beer, achieving a luscious deep dark chocolate flavor through a blend of specialty roasted malts. We brew it every year for the winter season. It is delicious when newly bottled, but also ages beautifully for years.

ABV: 10

Style: Imperial Stout

Brewery: Brooklyn Brewery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: