Sierra Nevada 30th Anniversary Ale

30 04 2011

Stor 750 ml-flaske med champagnekork. Jeg synes faktisk denne var utrolig lik Nøgne ø 100! Litt søtere men faktisk like god. Mørkebrun i glasset med beige skum. Mørk og smakfull, med både sødme og en fin bitterhet som går godt sammen med den relativt høye alkoholprosenten. Dette er et samarbeidsbrygg som Sierra Nevada har gjort sammen med Fritz Maytag fra Anchor Brewing i San Francisco.

COMMERCIAL DESCRIPTION
First of series. Fritz Maytag, owner of San Francisco’s Anchor Brewing Company, is regarded as the founding father of the craft brewing movement. Frtiz agreed to guest brew this very special ale with us in honor of our 30th anniversary. As a nod to the dark ales and stouts that seduced both Fritz and Ken in the early years, we bring you this pioneering stout, a rich and roasted ale, perfect for aging, and worthy of your finest snifter. Enjoy!

ABV: 10.2

Style Barleywine

Brewery Sierra Nevada

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: