Kinn Slåtteøl

26 04 2011

«Gressklipperøl» kjenner vi igjen fra Haandbryggeriets Hesjeøl. Her er en ny tørsteslukker fra Kinn. Dette ble servert fra cask i forbindelse med Kinns Vinmonopollansering på Håndverkerstuene. Oransjeaktig, lys farge i glasset med et hvitt skum som henger godt på glasset. Ølet har en rund blomsteraktig duft.  Smaken er utvilsomt dominert av den typisk belgiske  søte smaken. En karamellaktig smak med en søt, men frisk smak av  marsipan, faktisk. Det er ingen tvil om at Kinn seiler opp som et av våre aller fremste mikrobryggerier!

Slåttøl er brygga med inspirasjon frå belgiske gårdsbryggeri og er eit lett, men smakskraftig øl. Vi let gjæra jobbe på høg temperatur for eit ekstra krydra gjæringspreg og ein lett kropp. Smaker særleg godt etter ei hard aukt med ljå, plenklyppar, slåttmaskin eller forhaustar. Sllåtteøl er også eit godt følgje til middels kraftig kjøtt -og fiskerettar.

ABV: 6

Style: Saison

Brewery Kinn Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: