Kinn Manna

26 04 2011

På cask på Håndverkerstuene i forbindelse med Kinns Lanseringsfest. Bryggerimester Espen Lothe fortalte litt om de 3 nye ølene som nå skulle lanseres, og han fortalte også litt om egne preferanser. Her nevnte han (i forbindelse med  Manna) den engelske ølkulturen hvor man lager relativt smaksrike øl med en lav alkoholprosent. Øl som man kan drikke flere av etter hverandre uten at man blir overstadig. Dette er også øl etter min smak. Manna er mørk brun på grensen til sort med et fint tykt skum. Lukter mest kaffe og sjokolade. Smaker også av ristet kaffe og mørk sjokolade. Lite karbonert, tross det fyldige skummet. Lettdrikkelig og god. Jeg hadde gjerne ønsket en litt mindre markert kaffesmak av denne, men i bunn og grunn er denne utsøkt!

ABV: 3.7

Style: Mild

Brewery Kinn Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: