Brewdog Alice Porter

25 04 2011

Denne het opprinnelig Vanilla Porter og ble brygget til åpningen av Brewdogs pub i Aberdeen.

Mørk brun i fargen med et skum som er både tett og kraftig. Lukter grønne epler, lakris og mørk sjokolade. Smaker litt mintaktig sjokolade, kaffe og lakris. Denne er forholdsvis kraftig karbonert, og det er noe jeg ikke er helt komfortabel med når det gjelder Stouts og Portere. Mye av smaken blir borte når det er såpass kraftig karbonert som her. Stort sett synes jeg Brewdog lager veldig gode øl, men jeg er ikke helt overbevist om denne, dessverre.

ABV: 6.2

Style Imperial Porter

Brewery BrewDog

Region Scotland


Handlinger

Informasjon

Ett svar

17 10 2011
Christoffer

Smakte på denne i går(bare at det sto Høst Porter på labelen), og må si at jeg ble veldig overbevist. Skal sies at jeg tror ølet var omtrent perfekt temperert, og var i særs godt humør, så det meste lå til rette for en god smaksopplevelse. Synes den var meget «behagelig» om man kan bruke et slik uttrykk, og så hadde den en deilig ettersmak av mokka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: