Thornbridge Kipling South Pacific Pale Ale

24 04 2011

Fra flaske, servert ved 18-19 grader. Dette er en øl jeg har gledet meg til. Thornbridge lager en utsøkt IPA (Thornbridge Jaipur), så jeg har vært på konstant utkikk etter flere øl fra dette bryggeriet. Ved skjenking har denne en gyllen farge med hvitt, tykt skum. Appelsinduften kjennes allerede når ølet skjenkes. Dette lover godt! Smaker også massivt av appelsin. Herlig avbalansert med fin sødme og en bitterhet som kjennes i ettersmaken.Da er appelsinsmaken byttet ut med en tydelig grapefruktsmak. Denne anbefales sterkt!

Bryggeriet hevder at det også skal finnes kiwismak i denne: Typical of a New Zealand Sauvignon Blanc wine, this wonderful South Pacific Ale has a great grassy nose with kiwi fruits in abundance. The wonderful fruity mouth gives way to a great bitter finish. 5.2%

ABV: 5.2

Style Pale Ale

Brewery Thornbridge Brewery

Region England


Handlinger

Informasjon

Ett svar

6 12 2011
arne johan larsen

Ja.den er helt fantastisk.Smakte den for et par dager siden i london.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: