Porterhouse Celebration Stout

24 04 2011

Disse gutta kan virkelig lage stouts. I tillegg til sine 9 øl på fat, har de en rekke med tidligere øl tilgjengelig på flaske. Dette er et flaskemodnet øl laget i forbindelse med The Porterhouses 10-årsjubileum. Imperial Stouts er en av mine favorittøltyper. De er kraftige i både alkohol og smak, men samtidig ofte ganske «myke» og milde i munnfølelsen. Slik som denne. Den er helt sort i fargen og har et delikat mokkaskum.

Denne er på 7% og i så måte ikke så veldig alkoholsterk i forhold til mange av de Impoerial Stouts som lanseres nå om dagen. Lukten er sjokolade og kaffe. Den er svært fyldig i smaken, og spesielt sjokoladesmaken kommer godt frem. Man kjenner også et fint humlestikk i ettersmaken. Det er deilig å drikke øl der bryggeren ikke har spart på råvarene!  Denne er lite karbonert, og etter min gane er det en absolutt fordel når det gjelder Imperial Stout. Da kommer selve smaken tydeligere frem. En utsøkt stout!

ABV: 7

Style Imperial Stout

Brewery The Porterhouse

Region Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: