Thwaites Liberation Premium Ale

23 04 2011

Dette ølet ble opprinnelig brygget i 2004 for å markere at det var 60 år siden D-dag. Bryggeriet synes tydeligvis at det var såpass vellykket at de har latt det gå inn i sitt standardutvalg. I glasset har det en brun og rødlig farge. Skum er fraværende. Deilig rund smak av honning med en fin humlebitterhet som bare opptrer som et vagt balansepunkt. Fin munnfølelse på en øl man gjerne kan drikke mye av, men den setter ikke dype spor etter seg. På en anne side er det ikke alltid man ønsker å drikke øl som utpreger seg i den ene eller andre retningen. Noe av det fine med den britiske øltradisjonen er at den består av lettdrukne bittere og pale ales som er ytterst gode håndverksøl, men ikke nødvendigvis med lukt og smak som heller mot ytterpunktene.

ABV: 4.9

Style: Bitter

Brewery Thwaites

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: