Black Sheep Ale

22 04 2011

Hadde ventet en Porter eller Stout fra en øl med dette navnet, men det viser seg at det er bryggeriet som heter Black Sheep. Ølet er kobberrødt og fristende med et fyldig skum (bildet lyver litt, det er lysere enn det ser ut som). Lukter solbær, honning og blomstereng. Smaken er også frisk og markert, med en rund honningsmak som den mest fremtredende smaken. En fin ale som man gjerne kan ta ett glass til av.

Bryggeriet sier:

«Beers for bottling are drawn from brewery conditioning tanks and transported by road tanker to our bottlers. There they are chilled, stored for ten days, then filtered and bottled. At the end of the bottling process, the bottles are pasteurised, labelled and packed.»
«Brewed with many generous handfuls of choice Golding hops, it is full flavoured ale with a rich fruit nose. The bittersweet malty taste is followed by an uncompromising long, dry and bitter finish. This beer was the first, most successful, of all of our bottled beers.»

ABV: 4.4

Style: Bitter

Brewery Black Sheep Brewery

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: