Porterhouse Plain Porter

21 04 2011

Kullsort porter med fint nokkafarget skum. Lukter som en porter/stout. Nydelig brent smak. Fin sødme. Samtidig har den en bitterhet som balanserer smaken på en perfekt måte. En sparsom karbonering gjør at smaken trer enda bedre frem. 5x bedre enn Guinness!

Cold filtered and nitro-kegged. Also available in bottles.
«A classic modern light stout with the added complexity of a late kettle hop. Aromatic character. Rich roast, dry, clean and bitter without any sourness.» Ingredients: Pale Malt, Flaked Barley, Roast Barley, Black Malr, Crystal Malt; Galena, Nugget and East Kent Goldings.

ABV: 5

Style: Porter

Brewery: The Porterhouse

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: