Porterhouse Oyster Stout

21 04 2011

Nydelig kremskum på en ikke helt gjennomsort stout. Den har brune kanter når man holder den opp mot lyset. Smaken er fløyelsmyk. Nydelig. Dette er samme ølet som Porterhouse Plain Porter, men med «en neve østers». Østers og stout har en lang historie som kompaner og det finnes flere stouts som er tilsatt østers på forskjellige stadier i bryggingen. Ikke minst er østers og stout regnet som en veldig god mat/øl-match.

Bryggeriet sier: Brewed with fresh oyster. A smooth drinking aromatic stout with a discernible but unidentifiable aromatic aspect. Not suitable for vegetarians. This gently flavored stout has a roast malt character, full body and an aromatic character from the Goldings hops. Fresh oysters added during the brewing process, lend a discernible yet unidentifiable note.
2002-2009 – 5.2% abv

ABV: 5.2

Style: Stout

Brewery: The Porterhouse

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: