Porterhouse An Brain Blâsta (Brain Blaster)

21 04 2011

Mørk kobberbrun i glasset med et såpeaktig skum. Lukter litt frisk frukt, og den relativt høye alkoholprosenten kan også kjennes i aromaen. Smaken har også den litt skarpe alkoholsmaken, men ølet har en rund sødme som fint dekker denne. Smaker litt  av søte epler og kokte grønnsaker. Kan minne litt om en sterk belgier.

Bryggeriets notat om ølet: «A deep copper coloured brew, offering the beer connoisseur the complexity of flavour expected from thrice hopping and longer fermentation, leading to a fruit character from both the late kettle Goldings and yeast fermentation flavour, balanced by a soft bitterness, malty sweetness and full floral aroma of Fuggles dry hops.»
Ingredients: Pale Malt, Roast Barley, Black Malt, Flaked Barley; Galena, Nugget and East Kent Goldings hops.

ABV: 7

Style: Strong ale

Brewery The Porterhouse

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: