The Lost Abbey Devotion Ale

15 04 2011

Fra etiketten: It’s an unassuming road leading to the priory. Here, off the corner of two intersecting roads, dedicated monks have been making beer for over 150 years. It’s always been a simple life – the kind that requires they brew only enough to sustain the activities of their monastery In the silence of passing seasons, they pray, they brew and retire in a solitary existence behind the sheltering walls. They live a most interesting life. Most likely one we wouldn’t sustain. Nearby, each summer, the trellised fields spring to life as rows of resinous green cones are trained toward the heavens. Rumor is some monks love these hops and being surrounded by budding yellow aromas and the leafy pungent fields inspires them. Since we weren’t sensible enough to locate our brewery near hop fields, we can only offer this blond ale in celebration of our Abbey brethren and their steadfast Devotion.

Stor og staselig flaske med champagnekork og religiøse overtoner i «innpakningen». Litt grumsete i konsistensen, men fin farge og et imponerende skum. Lukter tydelig av søt sitrus, koriander og den typiske, «belgiske» duften. Ølet er i smak en ganske standard belgier. En markant gjærsmak trekker litt ned og skaper litt motstand i smaken. Ellers har denne en fin fyldighet og en mild smak.

ABV: 6.25

Style: Belgian

Brewery The Lost Abbey

Region United States


Handlinger

Informasjon

Ett svar

22 04 2011
hdsc

Plukket opp en flaske av denne sist jeg var i Amsterdam og jeg kan skrive under på at skummet på denne var helt utrolig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: