Green Flash Hop Head Red Ale

15 04 2011

Red ale og IPA. Det første som slår meg er mengden av sedimenter som kommer ut av flasken. Både store klumper og bittesmå som ser ut som om karboneringen har fryst fast i glasset. Nå er ikke jeg den som skygger unna noen sedimenter i glasset, men jeg vet at det er mange som misliker dette ved flaskemodnet øl.

Fargen er mørk rødbrun og skummet er eggeskallhvitt og klebrig langs glasskanten. Smaken er egentlig som forventet: en blanding av red ale og IPA. Rett og slett en IPA med ekstra maltfylde. Deilig og rund i smaken. lettdrikkelig som bare det. Denne kommer jeg til å kjøpe flere ganger!

Fra etiketten: Resinous hop character and bitterness balance the rich caramel malt base. We took it a step further and Amarillo dry hopped the brew to 45 IBUs, creating refreshing and savory hop flavors and aromas. Is it Red IPA? That’s your call.

Tilgjengelighet: Vinmonopolet, Vika

ABV: 6.4

Style: Amber Ale

Brewery Green Flash Brewing Co

Region United States

Andre ølbloggere som har smakt denne:

1001 øl


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: