Anchor Bock Beer

14 04 2011

Svært mørk til å være en bokk. Tynt skum. Lukter av milde kryddere og godt lagret ost (heter det melkesyre?). Smaken inneholder nellik, kanel og banan, i tillegg til en god ettersmak av grønne epler. En «morsom» øl å drikke. Spennende med øl som har så mange forskjellige smaksnyanser.

Bryggeriet har følgende informasjon om ølet:

Keg and bottle: Filtered.
First brewed in 2005.
Ingredients: Finest barley malts, wheat malts, and fresh whole hops.
Bock beer, released in celebration of the arrival of spring, is an ancient and mysterious part of the brewing tradition. Over time, the term «bock» has come to mean a beer darker and stronger than the brewery’s regular brew. This is the first time we have brewed a bock at Anchor Brewing Co., and we hope you will find it to be a rich and flavorful addition to our offerings. San Francisco’s Anchor Bock Beer is virtually handmade by the brewers of Anchor Steam® Beer, in one of the most traditional small breweries in the world.

ABV: 5.5

Style Bock

Brewery Anchor Brewing co.

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: