Meantime Coffee Porter

21 03 2011

Denne er fra lagringskjelleren til Amundsen Bryggeri og Spiseri. Jeg vil anbefale alle å utforske denne «kjelleren». Innholdet finnes som en egen seksjon i øl-listen, så man kan sette seg ned i ro og fred og vurdere innholdet. Prisene er ikke avskrekkende, så det er ingen grunn til ikke å vurdere dette opp mot hva de har i baren. Ølet er rødlig og nesten gjennomskinnelig i glasset. Lukter lett av kaffe og brent malt. Ingen kraftig duft, slik man kanskje kunne ventet seg. Smaken er derimot både kraftig og rund. Spesielt er  kaffesmaken fremtredende, men ikke overveldende, slik enkelte kaffestouter kan være.  Litt cappucino i ettersmaken runder av det hele. Godt karbonert.

Tilgjengelig: Amundsen Bryggeri og Spiseri

ABV: 6

Style Porter

Brewery Meantime

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: