Oppigårds Spring Ale

19 03 2011

Uklar i glasset som de fleste humlerike øl er. Lys med et kraftig hvitt skum. Chinook-humlen gir rikelig smak av grapefrukt og appelsin. Søt i smaken og en nydelig øl å drikke i mars-solen på terrassen! Kvalitetsøl!

Bryggeriet sier:

Början på en tradition. Åter tillbaka i Systembolagets säsongssortiment den 14 februari 2010. Men nu är det ett nytt recept. Den liknas med en lite lättare amerikansk pale ale, ljus med rejäl beska och dofter av chinook humlen som påminner om något mellan grapefrukt och citrus. OG 1050, SG 1013, Alk vol: 4,9 %, EBC 14, IBU 40 Malt: Pale Ale malt och ljus karamellmalt. Humle: Chinook. Senaste tappdatum var: 2010-11-24

ABV: 4.9

Style Seasonal/Pale Ale

Brewery Oppigårds Bryggeri

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: