Schouskjelleren Empress Of India

6 03 2011

Fin oransjegylden farge med et livlig skum som henger på glasset hele veien ned. Lukter appelsin. Smaker friskt av appelsin og aprikos. Perfekt balansert med en nydelig sødme. Schouskjelleren har nå fått egne glass med logo på. Nostalgisk å se den gamle Schous-stjernen på glasset, men man finner også et annet merke hvor det står 0.35. Skuffende. I Norge har vi en tradisjon for halvlitere. Vi har etterhvert blitt vant til 0.4 til overpris på Aker Brygge, men 0.35? Hvor får man slikt fra? Prisen blir jo noenlunde som en vanlig halvliter, men man får kun 0,35 … Kunne man ikke fått valget mellom denne mini-ølen og en normal halvliter? Eller hvorfor ikke gjøre som Oslo Mikrobryggeri og Amundsen: server Pints og Half Pints.

Men ølet var uansett nyyydelig! Det er helt klart en egen sjarm ved steder som brygger sitt eget øl. Jeg har riktignok ikke vært her så mange ganger, men det har alltid vært nye øl på kranene når jeg har vært innom. Det er en garanti for at jeg kommer hit igjen.

ABV: 6.1

Style India Pale Ale

Brewery Schouskjelleren Mikrobryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: