La Trappe Tripel

23 02 2011

Flaskemodnet Trappistøl. Skittenoransje i glasset. Lukter definitivt Trappist/Belgisk. Søt og fyldig med en varmende alkoholsmak som setter prikken over i’en. Denne er tilsatt koriander, noe man lett kjenner i den kompliserte smaken.

Bryggeriet, De Koningshoeven, het opprinnelig Bernardiner Bräus og startet med ølbrygging i 1886. Fem år senere skiftet bryggeriet navn til De Schaapskooi. I 1996 kunne ikke munkene holde tritt med etterspørselen og kontrakterte bryggingen til bryggeriet Artois. Da kontrakten utløp i 1996 tok munkene igjen opp bryggingen og lanserte det nå velkjente La Trappe Trappist-ølet. I 1999 ble igjen produksjonspresset for høyt, og munkene ingikk et samarbeid med Bavaria om brygging av sitt øl. Dette resulterte i at de ble fratatt retten til å bruke den eksklusive «Authentic Trappist Product»-logoen. Den 7.oktober 2005 ble imidlertid La Trappe igjen godkjent og fikk bruke den verdifulle logoen.

ABV: 8

Style: Tripel

Brewery: De Koningshoeven

Region: Netherlands


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: