Grans Bare

6 02 2011

Jeg har som mål å anmelde mitt 1.000. øl i år. Litt ut i den andre måneden av 2011 har jeg nå passert en ny milepæl: 800 øl! Og hva kan være bedre enn å feire dette med å drikke en Grans Bare? Faktisk kan jeg tenke meg minst 799 andre øl som kan være bedre, men skitt au!

Neida, Grans Bare er slett ingen dårlig pils. Den har faktisk en fin smak. Litt blomsteraktig søt, men det skiller den i det minste ut fra den gjengse og bitre norske pilsfamilien. Den er faktisk såpass god i smaken at jeg skal strekke meg til en 3er på terningen. Jeg har tidligere applaudert det fine designet på boksen (synd de endret det!), så her er det flere momenter som trekker opp.

ABV: 4.7

Style Pilsener

Brewery Grans Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

4 responses

6 02 2011
Bråsj

Tror faktisk ikke jeg har smakt en «bare» selv, men ble litt nysgjerrig – har du et bilde av designet på ølboksen slik det var før?

7 02 2011
Kjempetorsken

Den var ikke så ulik den som er nå, men den forrige var mye enklere i designen. Derfor passet den så bra til konseptet. Nå er det flere elementer på boksen, og da er ikke Bare bare lenger …

24 03 2011
Magga fan av grans

Synes designet passer best på glassflaskene. Synd de selger boks de fleste steder. 8,90 pr flaske, billig fyllepils 🙂

2 06 2011
Aleksander Baustad

Kan legge inn en kommentar på denne også.

Ifølge den forrje adm. direktør hos Lervig så er Grans «Bare øl» ikke brygget av Grans Bryggerier. Grans kjøper øl i bulk, lik vinmarkedet, hvor forskjellige vinhus går på cooperativen og selger/kjøper vin fra andre gårder.

Slik gjør Grans det også. Derfor er det ikke ett likt produkt i boksen for hver gang man kjøper den. I en omgang kan grans ha kjøpt ett kjipt øl som er værre en FAXE, men en annen gang kan Grans ha kjøpt en skikkelig god pilsner fra tjekkia. Dette kan man aldri vite, og det er derfor bare å prøve seg fram med noen måneders mellomrom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: