Avery India Pale Ale

29 01 2011

Som man sikkert ser av bakgrunnen på bildet, er denne ølen inntatt på Nøgne Øs bryggeri. Kostet meg 3 bonger under Hjemmebryggerdagene. Jeg kan forsikre om at jeg også drakk et par Nøgne Ø, men de hadde ingen jeg ikke hadde smakt før. Ihvertfall ikke til salgs…

Dette var en nydelig og «myk» IPA. Man kjenner at den er søt i inngangen, og man forventer deretter en litt bitter/sur smak, men den kommer aldri. Istedet har man en gjennomgående søtlig smak av honning og eple som er meget behagelig. Deilig ettersmak. Er man, som meg, glad i IPA er denne absolutt å anbefale!

ABV: 6.5

Style India Pale Ale

Brewery Avery Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Ett svar

4 02 2011
matogvinklubbensmak

Dine rapporter om IPA har vært særdeles inspirerende. Dette er nå mitt favorittøl. Sjekk innlegg om IPA og om Belgisk øl på vår hjemmeside: http://matogvinklubbensmak.wordpress.com. Så kan vi sammenlikne resultatene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: