The Kernel IPA

18 11 2010

The Kernel Brewery er en nykomling i mikroøl-verdenen. Det Londonbaserte bryggeriet er foreløpig bittelite, men har allerede fått mange og gode tilbakemeldinger på ølet sitt. Foreløpig eksporterer de ikke stort lengre enn til London Bridge, men det er å håpe at de utvider kapasiteten slik at flere får smake disse perlene!

Tåkete oransje farge med sparsomt skum. Lukter umiddelbart sterkt av grapefrukt og blodappelsin. Smaken er frisk av syrlig grapefrukt. Kjenner man godt etter kan man fint smake maltsødmen i form av en mild karamellsmak. Virkelig god IPA! Alkoholprosenten på godt over 7% blir borte i denne nydelige smaken. Farlig god!

ABV: 7.7

Style India Pale Ale

Brewery The Kernel Brewery

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: