Reissdorf Kölsch

15 09 2010

Litt mildere og søtere enn Sünner Kölsch. Denne ble servert ekstra kald i glasset. Man kjenner tydelig at karakteren forandrer seg ettersom man kommer dypere ned i glasset og temperaturen på ølet heves. Lettdrikkelig og fin med god smak.

Reissdorf Kölsch is the beer speciality from Cologne with a tradition starting 1894. A Kölsch with a pleasant, full-bodied, and uniquely light and sweet taste in premium quality, that is brewed for the adepts who prefer something special.

Style Kolsch

Brewery Reissdorf

Region Germany


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: