Young’s Bitter

5 08 2010

Jeg liker godt britiske «session beers»; alkoholsvake øl som man Denne drakk jeg på Great British Beer Festival. Rett fra cask’en. Romtemperert og moderat karbonert. Egentlig en ganske standard Bitter uten noen utpreget smak, men det er jo også kjennetegnet på en god session ale. Lettdrikkelig og lett. Søt, temmelig godt humlet og med god fruktighet. Kunne fått en 4er, men jeg landet på 3.

Bryggeriet sier: Ingredients:Maris Otter and Crystal malts; Fuggles and Goldings hops. 
Production moved from Youngs to Wells & Youngs in October 2006.
«An easy to drink, refreshing cask ale with a fresh, fruity aroma that leaves a long, satisfying bitter finish. It is traditionally brewed to deliver a clean taste and is light and dry in flavour with a subtle taste of hops.»

Tilgjengelig: GBBF

ABV: 3.7

Style Bitter

Brewery Wells & Young’s Brewing Company

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: