Kaiser Pilsner

22 07 2010

En typisk øl man finner på restauranter i syden. Servert i frostet glass som har ligget i fryseren. Ikke perfekte forhold for ølsmaking, men en iskald pils smaker ofte godt når man har ferie og oppholder seg i varmere strøk (det er en grunn til at Vinmonopolet har valgt å ta inn den heslige tyrkiske pilsen EFEs…). Uansett, denne er ikke stort å skrive hjem om, så jeg velger å konkludere med at det er en helt grei pils med en  helt grei smak

ABV: 5

Style Pilsener

Brewery Henninger Bräu

Region Germany


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: