Estrella Damm Inedit

15 07 2010

Nydelig gyllengul farge med kritthvitt skum som ikke ble liggende lenge. Lukter «belgisk» og litt fruktig. Søt og fin belgiskinspirert hveteøl. Passet perfekt til hvit fisk på Lofoten Fiskerestaurant. Lett og fin i smaken og med en fin syrlighet. Servitøren lanserte denne riktignok som en pils, men det gjorde bare opplevelsen bedre, da alle de fire øvrige ølene på menyen var rene pilsvarianter.

ABV: 4.8

Style: Witbier

Brewery Estrella Damm

Region: Spain


Handlinger

Informasjon

Ett svar

19 07 2011
Colin

Hei, jeg gir denne ølen som Ferran (hodet bak El Bulli) har vært med på og utvikle en 5 ´er. Silkemykbelgisk stil wit med lavt kullsyre innhold som grenser også mot lager. Skal inneholde 50/50 gygg og hvetemalt, samt pommerang og koriander. Er det noen som vil synse på oppskriten??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: