Lade Gaards Brygghus Pilsner

14 07 2010

Rema 1000 prøver å skape seg et merkevarenavn innen «mikroøl». Ryktene skal ha det til at det er Reitan-brødrene som har en forkjærlighet for mikroøl, og at de derfor har instruert «husbryggeriet» Grans til å lage noe som ligner. Jeg merker at jeg i økende grad har irritert meg over denne bløffen fra Rema/Grans. Jeg mener i utgangspunktet at det bør være en klar sammenheng mellom innpakning og innhold, noe det absolutt ikke er i dette tilfellet. Her tilbyr man intetanende kunder et produkt som utgir seg for å være et mikroøl, mens det i realiteten bare er en ny Grans-pils i ny innpakning. I ytterste konsekvens burde man faktisk anmeldt dette til Forbrukerrådet. Det finnes nemlig ikke noe bryggeri på Lade Gaard. Dette er brygget hos Grans bryggeri i Sandefjord, og da burde man hatt baller nok til å skrive det på etiketten. Eller er man ikke stolte av navnet sitt hos Grans?

Hverken denne pilsen eller det nyutgitte Juleølet har satt noen spor i min gane. Rema bør heller satse på å videreutvikle sitt samarbeid med BrewDog og evt andre ekte mikrobryggerier (det finnes et par norske også, Rema!).

Om denne vil jeg bare si: ikke helt vellykket forsøk på å kopiere «mikroøl»…

Oppdatering 11.02.2011: I dag fant jeg til min store glede Ægir Rallar Amber Ale i Remas hyller! Strålende, Rema. Mikroølrevolusjonen inntar butikkene for alvor!

ABV: 4.7

Style Norsk pils

Brewery Grans Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: