BrewDog Nanny State

21 03 2010

BrewDog fikk kraftig kritikk da de lanserte sin Imperial Stout Tokyo på hele 18.2%. Det skotske parlamentet vurderte faktisk å bannlyse ølet og diskusjonene gikk høyt. BrewDog følte naturligvis kritikken svært urettferdig. Det finnes tross alt alkohol som er sterkere enn 18.2%… Som et tilsvar til all kritikken brygget BrewDog altså Nanny State.

Denne ølen finnes i to utgaver. En på 1.1% og en på 0.5%. 0.5%-varianten er nå til salgs på Vinmonopolet.

Min test er av 1.1%-versjonen. Dette er en deilig humlet øl. Ganske mørk i fargen og med et typisk IPA-skum som legger seg lag på lag nedover glasset. Alt i alt et hyggelig bekjentskap, og en artig historie rundt den lave alkoholprosenten.

ABV: 1.1

Style: IPA
Brewery
BrewDog

Region Scotland


Handlinger

Informasjon

2 responses

20 10 2010
Bråsj

har sett denne på polet, og reagerte ført på prisen. «Hey, denne må være feilpriset», tar med meg en kasse før de oppdager det… Var lykkelig inntil jeg så alkoholprosenten. Burde kanskje ha kjøpt en for å smake, men ble så skuffet da jeg så at den ikke var sterkere enn Tine melk.

2 06 2011
BrewDog Nanny State 0,5 % | HUMLE OG MALT

[…] hva Kjempetorsken, Storemy og Tommys ølblogg […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
<span>%d</span> bloggere like this: