BrewDog Tokyo

30 01 2010

Overveldende kraftig stout. Svart i glasset med en brun rand og et lysebrunt tynt skumlag. Lukter som en god stout, litt søtlig, litt tjære og litt impregnert treverk. Utpreget alkoholsmak som overdøver ølsmaken i stor grad. Lagret på eikefat.

ABV: 18.2

Style Imperial Stout

Brewery BrewDog

Region Scotland


Handlinger

Informasjon

4 responses

12 10 2010
BrewDog Nanny State « Kjempetorskens ØL-blogg

[…] fikk kraftig kritikk da de lanserte sin Imperial Stout Tokyo på hele 18.2%. Det skotske parlamentet vurderte faktisk å bannlyse ølet og diskusjonene gikk […]

25 05 2011
Christoffer Nilsen

Jeg lot Tokyo ligge i litt over ett år. Opplevelsen var merkbar forskjellig fra første gangen jeg prøvde Tokyo.

21 09 2011
Bård Ansteinsson

Nei gitt, her er jeg ikke enig i at alkoholen overdøver resten. Dette var en smaksopplevelse av det helt store for meg

22 09 2011
Kjempetorsken

@Bård Etter at jeg drakk denne på nytt igjen i går må jeg si meg enig. I dag ville jeg gitt ølet en klar 5er og ikke nevnt alkoholsmaken i det hele tatt. Den var fullstendig underordnet da jeg smakte den i går. Mulig jeg drakk en helt «fersk» flaske i januar 2010?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: