HaandBryggeriet Norwegian Wood

4 07 2009

Lukter leirbål! Oransje og fin i glasset og med en deilig røyksmak. Ettersmaken sitter som sotet mørkt trevirke i ganen! Litt peisbål ispedd jernbanesviller. Herlig bitterhet og fin fylde. Sommerøl! Perfekt til eller etter en solid grillmiddag. Noe av det absolutt ypperste som har kommet fra Haandbryggeriet. Et øl med perfekt balanse, nydelig smak og en ettersmak som varer og varer!

Ølet er brygget med røykmalt og einer, noe som var vanlige ingredienser på gardsøl før i tiden. Her får man et lite innblikk i hvordan ølet kunne smake dengang alle gårder var pålagt å brygge sitt eget øl.

ABV: 6.5

Style Ale

Brewery HaandBryggeriet

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: