St.Austell Tribute

11 06 2009

Søt og god Bitter.

Joda, Bittere kan gjerne være søte, og i så måte er navnet Bitter ganske misvisende. Jeg gjentar meg sikkert til det kjedsommelige, men engelske bittere rager høyt oppe på min favorittliste. Ikke fordi de er så utrolig smaksrike eller at de skiller seg ut på andre, ekstreme måter. Nei, rett og slett fordi det finnes så mange gode og stødige varianter, brygget med forskjellig humle og med tydelige profiler hver for seg. Det morsomme med å drikke bittere på engelske puber er at de fleste puber gjerne har to eller flere bittere på tap. Helst drikker jeg Bitter med serveringstemperatur på rundt 20 grader. Da får man frem alle aromaene og smakene.

Fra bryggeriets omtale:

Cask: Regular.
Ingredients: Cornish Gold Malt; Willamette hops.
Tribute is a popular favourite with locals and visitors alike to Cornwall, as well as being a much sought after guest ale throughout the rest of the UK.
Roger Protz: “Tribute is a magnificent example of a bronze coloured English bitter, with a rich aroma of biscuity malt and tart citrus fruit. Juicy malt, hop resins and tangy fruit coat the tongue, while the finish is long and lingering, with a fine balance between malt, hops and fruit, finally becoming dry and bitter”.

ABV: 4.2

Style: Bitter

Brewery: St.Austell

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: